Staat jouw huis al in het zonnetje?

Stel, je hebt een mooie woning in ons aanbod gezien. Perfect voor jou! Met een mooie tuin erbij, genoeg ruimte en een heerlijk zonnetje, toch? Maar hoe weet je nu zeker of je straks echt lekker van de zon geniet in je tuin? Dat check je heel eenvoudig met de tool ‘zonnestand’, op onze woningwebsites.

Voor elke woning die bij ons in de verkoop staat, maken we een eigen website. Wil je gebruik maken van de tool ‘zonnestand’? Dan klik je via ‘overige informatie’ door naar de zonnestand en stel je een datum en tijdstip in. De tool laat je dan direct zien hoe hoeveel zon er op dat moment in je tuin komt. Handig! Je kunt de situatie op elke gewenste datum of tijdstip instellen. Wil je niet alleen zelf zonnen maar ook je zonnepanelen optimaal benutten? Check dan met behulp van deze tool waar je het best zonnepanelen kunt plaatsen

Goed voorbereid op je bezichtiging

Bij Ron Pieters Makelaardij maken we altijd gebruik van de mooiste marketingmiddelen. Daar is de zonnetool een goed voorbeeld van. Een eigen woningwebsite is niet alleen geschikt voor het raadplegen van alle documentatie en foto’s, maar geeft de koper ook informatie over het comfort in de woning en de tuin. Wil je je woning verkopen? Dan zetten we dit soort tools in om je woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.

Uiteraard kunnen de woningwebsite en deze zonnetool een bezichtiging niet vervangen, maar met deze tool ben je goed voorbereid op het bezichtigen van een woning. Heb je een mooie woning gezien? We nodigen je graag uit voor een bezichtiging!

Kijk eens naar het voorbeeld hieronder. Het gaat in dit geval om een appartement met een balkon, je kan je afvragen vanaf welk tijdstip je op je balkon in het zonnetje kan zitten in de zomer. Dit geef je heel gemakkelijk aan bij de tool! Vanaf 12:00 uur tot in de avond kun je dus op het balkon genieten van de middag en de avondzon.