Ervaren Makelaar nodig?

Contact opnemen Aanbod bekijken

Stationsstraat,6678 AA, Oosterhout

Huis

397.500 k.k.

Beschikbaar
Huis1250
Huisnvt
Huisnvt
Huisnvt

deel dit via:

Op een bijzondere plek in Oosterhout ( gemeente Overbetuwe ) zijn er 2 bouwkavels te koop. Vanaf de Stationsstraat is er een gezamenlijke toegang naar de beide kavels, ieder circa 1.300 m2 groot. ‘Koper Maassen architecten’ uit Elst heeft een kant en klaar plan ontwikkelt waardoor je direct de nodige vergunningen kunt aanvragen en snel kunt starten met de bouw. De koper dient zelf een aannemer in de arm te nemen om het plan te realiseren.
Het is ook mogelijk geheel naar eigen inzicht een plan te ontwerpen.
De percelen zijn ruim, waardoor een ideale ligging van de woning op het terrein mogelijk is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om aan de achterzijde van het perceel nog een extra stuk grond aan te kopen.

De locatie is een heerlijke plek om te wonen. Je geniet van de rust en het landelijke karakter op je eigen plek. Als je zin hebt in een frisse duik, een dagje winkelen of een heerlijk hapje eten, al deze zaken zijn zowel op de fiets als de auto gemakkelijk bereikbaar. Sportverenigingen, basisschool en winkels voor de dagelijkse inkopen liggen in de directe omgeving. De uitvalswegen naar diverse windrichtingen zijn binnen 2 kilometer gelegen.

Koopprijzen:

  • Oostelijk gelegen perceel: € 392.500,-- k.k.
  • Westelijk gelegen perceel: € 397.500,-- k.k.

Bijzonderheden:

  • Projectnotaris is LUUM notarissen te Huissen
  • Er wordt een recht van overpad gevestigd voor de gezamenlijke oprit

Website

Bezoek de website

Informatie aanvragen

Contact

« naar het overzicht

Neem contact op