Mijn favorieten

Aankoop

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis en u doet dat waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven. Bij het kopen van een woning komt meer kijken dan u vaak denkt. Tijdens de bezichtiging van de woning treft u vaak de verkopend makelaar en hij zal handelen in het belang van de verkoper.  Als koper staat u veel sterker met een makelaar die uw belangen behartigd en vooral in deze markt kan een aankoopmakelaar veel voor u betekenen.

Ron Pieters Makelaardij kent de markt en onderhandelt dagelijks over woningen. Wij kijken objectief naar een woning en proberen als ware de “roze bril” bij u af te zetten. Wij kunnen u op punten wijzen, die u wellicht over het hoofd heeft gezien. Wij beoordelen de woning niet alleen op de bouwtechnische kenmerken, maar ook op eventueel bijkomende kosten die er bij komen kijken. Verder doen wij uitgebreid onderzoek naar onder andere vergunningen, juridische belemmeringen, zoals een recht van overpad, bestemmingsplan en ontwikkelingen in de omgeving. Op basis van het onderzoek en onze kennis van de markt, kunnen we een gedegen advies geven over een realistische koopsom. Want is de vraagprijs wel realistisch? Al met al helpen wij u geen kat in de zak te kopen en achteraf zult u geen spijt krijgen van uw aankoop.

 

Misschien is het vrijblijvende servicegesprek iets voor u?

Wilt u precies weten wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een woning? Wellicht is ons vrijblijvend servicegesprek iets voor u. In dit gesprek gaan we om tafel en nemen we uw woonwensen door, geven we u allerlei tips en bespreken we het koopproces van A tot Z, zodat u goed beslagen ten ijs komt bij het kopen van een woning.

Woning van de maand