Mijn favorieten

Verkoop

De woningmarkt is veranderd afgelopen jaren, Juist nu kan een makelaar het verschil maken bij het verkopen van uw woning. Wij zijn niet alleen afhankelijk van internet en sociale media, maar wij creëren een effectieve mix van moderne verkoopmiddelen met kennis, persoonlijk contact en actief benaderen van de markt. Deze manier van werken zorgt er voor dat wij succesvol zijn in de woningmarkt en dat mensen ons weten te vinden bij het verkopen van hun woning.

 
Wilt u uw woning verkopen en bent u op zoek naar een persoonlijke, deskundige en eigentijdse makelaar, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek over onze manier van werken en de tarieven.

Wat kunt u van ons verwachten?
Iedere woning is uniek en daarom is de verkoop van een woning ook iedere keer anders. Wij zullen uw woning uitvoerig bekijken, we onderzoeken de woningmarkt en dan geven we u een waardebepaling van de woning. In samenspraak met u bepalen we de beste verkoopstrategie. Vervolgens zorgen we ervoor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd en dat deze ook wordt gevonden door de juiste doelgroep. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de woning met een uitstekende ranking op funda.nl en op onze website staat met onder andere foto’s gemaakt door een beroepsfotograaf, gestylde overzichtelijke plattegronden, originele teksten etc. 

We zetten de woning niet alleen op internet, maar doen meer dan alleen social media. De woning wordt op A3 formaat gepresenteerd in onze met led verlichte etalage op een unieke zichtlocatie in Huissen. Een opvallend verkoopbord in de tuin zorgt voor extra bekendheid. Daarnaast geven we een luxe brochure van de woning uit (gedrukt en digitaal), waardoor de woning een beleving wordt voor de potentiële kopers. Tevens brengen we twee keer per jaar een krant uit, deze wordt huis-aan-huis bezorgd in de omgeving.
 
Nadat de woning op de juiste manier onder de aandacht is gebracht, zullen we de woning bezichtigen met gegadigden. We bespreken de bijzonderheden, mogelijkheden en de unique selling points van de woning. Na een bezichtiging bent u als verkoper waarschijnlijk benieuwd hoe de bezichtiging is verlopen en daarom brengen wij u na iedere bezichtiging direct op de hoogte. Tijdens de verkoop van uw woning houden we regelmatig contact. Wij zorgen uiteraard voor scherpe onderhandelingen met de kopers. Tijdens de onderhandelingen is niet alleen de prijs van belang, maar ook de overige voorwaarden. In de afwikkelingsfase maken we onder andere een koopakte, zodat alles juridisch ingedekt is en zorgt de notaris voor verder afwikkeling.
 
Wij zijn niet alleen tussen 9 en 5 uur bereikbaar, maar ook in de avonden en op zaterdag bieden wij de mogelijkheden om te gaan bezichtigen met gegadigden. Onze medewerkers zijn aardig, eigentijds, zakelijk en volledig gecertificeerd, zij voldoen aan alle vakbekwaamheidseisen die u kunt verwachten van een NVM makelaar.
 
En dit maakt het onderscheidend!

Woning van de maand