In 7 stappen je huis verkopen

 

Kennismaking & waardebepaling

We leren jou en de woning die je wilt verkopen graag eerst kennen. We komen vrijblijvend bij je langs voor een kennismaking en geven je een geschatte waardebepaling. Met behulp van een grondige marktanalyse en onze ervaring leggen we je een onderbouwde waardebepaling voor. We bepalen in overleg met jou met welke vraagprijs we jouw woning in de markt zetten.

Persoonlijk verkoopplan

Wil je na het kennismakingsgesprek je woning bij ons in de verkoop zetten? Dan komen we graag nog eens langs voor een uitgebreide woninginspectie en geven we je advies voor het verkoop klaar maken van je woning. We stellen samen een verkoopplan op zodat we de beste marketing in kunnen zetten voor de verkoop van jouw huis.

Aan de slag

Het is tijd om te starten met de verkoop. We zorgen ervoor dat je woning zo zichtbaar mogelijk is, met de beste foto’s, omschrijving en (online) presentatie. En uiteraard prijkt er straks een opvallend verkoopbord in jouw voortuin!

Bezichtigingen

Goed nieuws! De eerste geïnteresseerden melden zich voor een bezichtiging. We leiden potentiële kopers uitgebreid rond en lichten de USP’s van het huis toe. Na de bezichtigingen ontvang je direct een verslag van ons, telefonisch of via de mail. De kijkers ontvangen een brochure van de woning zodat ze deze thuis op hun gemak nog eens kunnen bekijken. Enkele dagen na de bezichtiging benaderen wij de kijkers voor een follow-up.

Op de hoogte

Natuurlijk wil je weten hoe het verkoopproces loopt. Daarom houden we je altijd op de hoogte van de voortgang. Het verkoopplan kan altijd aangepast worden – bijvoorbeeld met extra verkoopactiviteiten – waardoor de woning nóg beter onder de aandacht komt.

Onderhandelen

Volgt er een bod van een of meerdere kijkers? Dan halen wij het maximale uit de onderhandelingen, altijd op professionele wijze. Is er een akkoord? Dan regelen we de afhandeling van de koopovereenkomst, bouwtechnische keuring en taxaties.

Verkocht!

Nadat jij en de koper een overeenkomst hebben gesloten dient deze nog te worden vastgelegd. Dat doen we altijd met een duidelijke koopovereenkomst. We begeleiden je tot de koop helemaal rond is. Heb je toch nog vragen? Dan staan we voor je klaar.

 

Wat onze klanten zeggen

Verkoop:

"Goede begeleiding, afstemming en verzorging. Komt afspraken na. Kennis van zaken. Betrouwbaar."

10

bron: Funda.nl

Verkoop

“Het contact is prima verlopen. Service top ze hebben ons veel uithanden genomen en goed begeleid en geadviseerd. 

9.3

bron: Funda.nl

Aankoop

“Empatisch, hart voor de zaak, betrokken en deskundig en bereid extra dingen te doen. 

9.3

bron: Funda.nl

Aankoop

"Wij zijn zeer tevreden over Ron Pieters Makelaardij. De makelaar was erg geduldig met ons. 

10

bron: Funda.nl

Verkoop

“Superprettige, eerlijke makelaar. Geen poeha maar open en transparant. Neemt de tijd die nodig is en is buitengewoon flexibel. 

9.8

bron: Funda.nl

Verkoop

"Ron en Manouk hebben ons vakkundig begeleid met een goed eindresultaat. 

10

bron: Funda.nl

Verkoop

“Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen. Zeer goede begeleiding in alle details. 

10

bron: Funda.nl

Verkoop

"Fijne communicatie, goede marktkennis en heel fijn advies bij alle overwegingen. Zeker een aanrader!"

10

bron: Funda.nl

Verkoop
Verkoop

Jij zoekt een persoonlijke, deskundige en eigentijdse makelaar?

Lees meer »

Aankoop
Aankoop

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar met expertise?

Lees meer »

Bedrijfsaanbod
Bedrijfsaanbod

 Laat Ron Pieters Makelaardij je helpen met de aankoop of verkoop van je bedrijfspand

Lees meer »

Neem contact op