In 7 stappen jouw huis verkopen

Een woning verkopen vereist meer dan alleen een online advertentie. Een proactieve houding, de inzet van de juiste marketingmiddelen, eerlijk advies en een persoonlijke benadering van een deskundige makelaar maken het verschil. Laat Ron Pieters Makelaardij je daarom helpen met een goede, snelle, transparante en leuke verkoop van jouw woning!

 • 1. Kennismakingsgesprek & waardebepaling

  We leren jou en de woning die je wilt verkopen graag eerst kennen. We komen vrijblijvend bij je langs voor een kennismaking en geven je een geschatte waardebepaling. Met behulp van een grondige marktanalyse en onze ervaring leggen we je een onderbouwde waardebepaling voor. We bepalen in overleg met jou met welke vraagprijs we jouw woning in de markt zetten.

 • 2. Persoonlijk verkoopplan

  Wil je na het kennismakingsgesprek je woning bij ons in de verkoop zetten? Dan komen we graag nog eens langs voor een uitgebreide woninginspectie en geven we je advies voor het verkoop klaar maken van je woning. We stellen samen een verkoopplan op zodat we de beste marketing in kunnen zetten voor de verkoop van jouw huis. We plaatsen je woning standaard op Funda, onze social media kanalen en onze eigen website. Daarnaast zijn er tal andere mogelijkheden om je woning nog beter onder de aandacht te brengen. Die leggen we natuurlijk graag aan je voor!

   

 • 3. Aan de slag!

  Het is tijd om te starten met de verkoop. We zorgen ervoor dat je woning zo zichtbaar mogelijk is, met de beste foto’s, omschrijving en (online) presentatie. En uiteraard prijkt er straks een opvallend verkoopbord in jouw voortuin!

   

 • 4. Bezichtigingen

  Goed nieuws! De eerste geïnteresseerden melden zich voor een bezichtiging. We leiden potentiële kopers uitgebreid rond en lichten de USP’s van het huis toe. Na de bezichtigingen ontvang je direct een verslag van ons, telefonisch of via de mail. De kijkers ontvangen een brochure van de woning zodat ze deze thuis op hun gemak nog eens kunnen bekijken. Enkele dagen na de bezichtiging benaderen wij de kijkers voor een follow-up.

 • 5. Op de hoogte

  Natuurlijk wil je weten hoe het verkoopproces loopt. Daarom houden we je altijd op de hoogte van de voortgang. Het verkoopplan kan altijd aangepast worden – bijvoorbeeld met extra verkoopactiviteiten – waardoor de woning nóg beter onder de aandacht komt.

   

 • 6. Onderhandelen

  Volgt er een bod van een of meerdere kijkers? Dan halen wij het maximale uit de onderhandelingen, altijd op professionele wijze. Is er een akkoord? Dan regelen we de afhandeling van de koopovereenkomst, bouwtechnische keuring en taxaties.

   

 • 7. Verkocht!

  Nadat jij en de koper een overeenkomst hebben gesloten dient deze nog te worden vastgelegd. Dat doen we altijd met een duidelijke koopovereenkomst. We begeleiden je tot de koop helemaal rond is. Heb je toch nog vragen? Dan staan we voor je klaar.

Wil je meer weten over het verkopen van jouw woning of wil je je woning binnenkort te koop zetten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!