Gemiddeld scoren wij een 9,3!

Verkoop:

“Het contact is prima verlopen. Service top ze hebben ons veel uithanden genomen en goed begeleid en geadviseerd. Nogmaals bedankt daarvoor. We hebben voor eerlijk bieden gekozen dat zouden we iedereen aanraden. Gaat eerlijk en transparant.”

Cijfer: 9,3

Bron: Funda.nl

Aankoop:

“Empatisch, hart voor de zaak, betrokken en deskundig en bereid extra dingen te doen.
Ook zijn partner past prima bij hem. Vertoont zelfde eigenschappen.”

Cijfer: 9,3

Bron: Funda.nl

Aankoop:

“Wij zijn zeer tevreden over Ron Pieters Makelaardij. Ons wensenlijst was best behoorlijk voor de nieuwe woning en de makelaar is steeds opnieuw weer meegaan bezichtigen tevens had de makelaar ook tips en idee├źn tijdens de bezichtigingen. We hebben geen enkele keer het gevoel gehad dat onze zoektocht te lang duurde of dat we te kieskeurig waren. De makelaar was erg geduldig met ons. En we hebben ons plekje gevonden voor een prijs die lager was dan dat we zonder makelaar geboden zouden hebben. Ron en Manouk bedankt.”

Cijfer: 10

Bron: Funda.nl

Verkoop:

“Superprettige, eerlijke makelaar. Geen poeha maar open en transparant. Neemt de tijd die nodig is en is buitengewoon flexibel. Wij zijn heel tevreden over het gehele verkoopproces en het advies dat we hebben gekregen. De ruimte om zelf mee te denken was er ook.”

Cijfer: 9.8

Bron: Funda.nl

Verkoop:

“Hele fijne makelaar. Zowel het contact en de communicatie verliepen soepel. We werden continue op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, na elke bezichtiging kregen we een update en op vragen altijd snel en vakkundig antwoord. Marktkennis in de regio was ook up to date! Ik kan iedereen deze makelaar aanraden!”

Cijfer: 9

Bron: Funda.nl

Verkoop:

“Ron en Manouk hebben ons vakkundig begeleid met een goed eindresultaat. Prettig was vooral de zeer korte lijntjes en proactieve opstelling (snel informeren over wat er aan de hand was).
Zorgvuldig was de manier hoe invulling is gegeven aan de corona-regels. Professioneel is vooral wijze van marktbenadering om er voor ons het maximale verkoopresultaat uit te halen.”

Cijfer: 10

Verkoop:

“Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen. Zeer goede begeleiding in alle details. Bij alle akties en bezichtigingen zijn we direct ge├»nformeerd. De prijs kwaliteit is zeker in verhouding. Deze makelaar doet wij bij belooft. U zult er geen spijt van krijgen met de persoonlijke benadering die je krijgt.”

Cijfer: 10