Gemiddeld scoren wij een 9,2

“Erg prettig samenwerken met zowel Ron als Manouk. Staan altijd voor je klaar. Goede kennis van zaken, gewoon een dikke 10!”

Cijfer: 10

“Prettige en transparante makelaar die rust uitstraalt in voor ons spannende tijden. Van begin tot einde goede begeleiding.”

Cijfer:8

“Een uitstekende en deskundige makelaar. Niks op aan te merken. Snel en vriendelijk. Heel klantgericht”

Cijfer: 10

“Contact met Ron Pieters verliep uitstekend. Hij informeerde tijdig over bezichtigingen en andere activiteiten. Hij gaf advies over hoe de woning te presenteren voor de brochure.”

Cijfer: 8.5

“Hele fijne makelaar. Zowel het contact en de communicatie verliepen soepel. We werden continue op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, na elke bezichtiging kregen we een update en op vragen altijd snel en vakkundig antwoord. Marktkennis in de regio was ook up to date! Ik kan iedereen deze makelaar aanraden!”

Cijfer: 9

“Ron en Manouk hebben ons vakkundig begeleid met een goed eindresultaat. Prettig was vooral de zeer korte lijntjes en proactieve opstelling (snel informeren over wat er aan de hand was). Zorgvuldig was de manier hoe invulling is gegeven aan de corona-regels. Professioneel is vooral wijze van marktbenadering om er voor ons het maximale verkoopresultaat uit te halen.”

Cijfer: 10

“Ik had me geen betere makelaar kunnen wensen. Ron en Manouk vormen een heel sterk team dat het hele traject compleet uit handen neemt. Ze zijn snel bereikbaar, adviseren realistisch waar het er toe doet en aarzelen niet om extra inspanningen te verrichtten. De fotograaf waarmee ze werken is top. Eigenlijk klopte alles. Vandaar de 10.”

Cijfer: 10

Bekijk al onze beoordelingen op de site van Funda: