Mijn favorieten

Over onze medewerkers


 

Ron Pieters Makelaardij

Ron Pieters
Geboren en opgegroeid in de gemeente Lingewaard. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij gerenommeerde kantoren in Arnhem en omgeving is hij in 2003 gestart met een eigen vestiging op één van de mooiste locaties van Huissen. Door actief deel te nemen aan het verenigingsleven heeft hij inmiddels een groot netwerk opgebouwd, waardoor er deuren opengaan die voor veel anderen gesloten blijven. Zijn betrokkenheid en persoonlijke benadering naar de opdrachtgever zijn belangrijke kenmerken van zijn werkwijze.
Larissa Crum
Larissa Crum
NVM Makelaar A-RMT
026-3886683
Sinds 2010 ben ik werkzaam in de vastgoedsector. Om mijn ruime ervaring breder in te kunnen zetten, wordt het nu tijd om de volgende stap te zetten als assistent makelaar. Ik vind het belangrijk dat de klant de juiste persoonlijke aandacht krijgt en daarnaast zorg ik ervoor dat alles in goede banen wordt geleid tijdens het verkoop-/aankoopproces.
Mirjam Hulshof-Spaninks
Mijn naam is Mirjam, 27 jaar en enthousiaste nieuwe binnendienstmedewerkster bij Ron Pieters Makelaardij. Samen met mijn partner en dochters woon ik met veel plezier in Huissen. Mijn werkzaamheden zijn veelomvattend, zo stel ik koopovereenkomsten op maar kunt u mij ook aan de telefoon krijgen als u bijvoorbeeld belt voor een bezichtiging of afspraak. Kortom, ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen bij het aan- en verkopen van uw huis. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen/sporten, zet ik me regelmatig in voor een mooi en leefbaar Lingewaard en geniet ik van mijn gezin en vrienden.