Mijn favorieten

Over onze medewerkers


 

Ron Pieters Makelaardij

Ron Pieters
Beëdigd NVM-makelaar / taxateur
Ron Pieters
Geboren en opgegroeid in de gemeente Lingewaard. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij gerenommeerde kantoren in Arnhem en omgeving is hij in 2003 gestart met een eigen vestiging op één van de mooiste locaties van Huissen. Door actief deel te nemen aan het verenigingsleven heeft hij inmiddels een groot netwerk opgebouwd, waardoor er deuren opengaan die voor veel anderen gesloten blijven. Zijn betrokkenheid en persoonlijke benadering naar de opdrachtgever zijn belangrijke kenmerken van zijn werkwijze.
Evelien van Haren
Beëdigd NVM-makelaar / taxateur
Evelien van Haren
Sinds 2010 werkzaam bij Ron Pieters Makelaardij. In deze periode heeft zij alle facetten van het makelen eigen gemaakt en uitgegroeid tot een gediplomeerd en geregistreerd makelaar. Een allround medewerkster die naast haar uitgebreide kennis van zaken op een charmante maar vooral praktisch en daadkrachtige manier het beste voor onze cliënten weet te bereiken. Haar doorzettingsvermogen en eigentijdse manier van werken zijn enkele kenmerken van haar succes.
Marlies Van Driel-Brethouwer
NVM Assistent Makelaar
Marlies Van Driel-Brethouwer
Een nieuw gezicht bij Ron Pieters Makelaardij. Sinds november 2004 werk ik in de makelaardij als officemanager. Om mijn ruime ervaring breder in te kunnen zetten, wordt het nu tijd om de volgende stap te zetten als assistent makelaar. Ik vind het belangrijk dat de klant de juiste persoonlijke aandacht krijgt en daarnaast zorg ik ervoor dat alles in goede banen wordt geleid tijdens het verkoop-/aankoopproces. Ik wil de klant het gevoel geven dat ik alles uit de kast haal om dingen voor elkaar te krijgen.