Wonen in Poort van Huessen, dat voelt als thuiskomen!

Aan de Korte Loostraat, nabij Huissen-centrum en de Nederrijn, verrijst binnenkort het gloednieuwe appartementencomplex ‘Poort van Huessen’.

In het appartementencomplex bevinden zich 15 ruime appartementen in verschillende groottes, die beginnen bij een oppervlakte van circa 120 tot 170 m2. Je geniet vanaf je eigen terras altijd van een mooi uitzicht: enerzijds over de geliefde Loostraat, anderzijds over de prachtige uiterwaarden. De appartementen zijn levensloopbestendig en er is een ruime lift aanwezig.

Je bent al met een korte wandeling in het gezellige oude centrum van Huissen. Maak je juist liever lange wandelingen? Daar leent de groene omgeving met haar uiterwaarden zich uitstekend voor.

De 15 appartementen van ‘Poort van Huessen’ hebben diverse oppervlaktes van circa 120 m² tot 170 m². De appartementen zijn levensloopbestendig en het gebouw is voorzien van een ruime lift. Comfort en veiligheid staan hoog in het vaandel.

Elk appartement krijgt zijn eigen bergruimte op de begane grond waar je extra spullen kunt opbergen. Ook zijn er zowel inpandige garages, overdekte parkeerplaatsen als vrije parkeerplaatsen beschikbaar voor jou of je gasten.

Ieder appartement is voorzien van een ruim terras, variërend van 11 m² tot 33 m². Vanuit alle appartementen kun je rekenen op een mooi uitzicht vanaf het terras. Hier kijk je uit over de geliefde Loostraat of over de uitgestrekte uiterwaarden.