Woning aankopen

Een huis kopen, spannend! En leuk, toch? In de huidige woningmarkt is een woning kopen echter geen eenvoudige opgave. Gelukkig kun je de kans op succes vergroten met een deskundige aankoopmakelaar. Wij helpen je graag bij het vinden van je ideale woning, het bezichtigen én het bieden.

Met Ron Pieters Makelaardij heb je tijdens het aankoopproces altijd een expert aan je zijde. Heb je vragen over jouw beoogde nieuwe woning, de waarde, het bieden of het sluiten van de koopovereenkomst? Wij begeleiden je van A tot Z, totdat je de sleutel van je nieuwe woning in handen hebt!

Meer weten over onze dienst als aankoopmakelaar? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Reeds aangekocht door Ron Pieters Makelaardij:

AG Noijweg 35 – 37 Hoog Keppel

Een huis voor dubbele bewoning? Wij hebben het waargemaakt! Twee stellen hebben hun droomhuis in Hoog-Keppel gevonden. Het huis is gebouwd in 1932 en is gelegen op een kavel van maar liefst 1810 m2. Geheel voorzien van kunststof kozijnen, dubbele beglazing en muurisolatie. Naarst een garage is er ook een tweede werkplaats aanwezig, een ruime carport en een houten schuur met overkapping. Aan zowel de linger als de rechterzijde van de woning voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein aanwezig.

Al met al een bijzonder en bovenal gewaardeerde aankoopopdracht voor een prachtige woning.

Citadel 19 Huissen

Een ruime twee-onder-een-kapwoning met zonnige achtertuin en vrijstaande garage in de wijk de Zilverkamp. Gelegen in een rustige straat, grenzend aan het park en dichtbij diverse basisscholen, een sporthal, winkelcentrum De Brink en een bushalte op loopafstand.

Kleine Oord 79-1 Arnhem

Een bijzonder mooi stadspand, oorspronkelijk een winkel met bovenwoning, gelegen in het centrum van Arnhem. Volledig gerenoveerd met stadsbalkon aan de achterzijde met de nog oude en charmante uitstaling aan de buitenzijde behouden gebleven, waar de binnenzijde volledig gemoderniseerd is.

Abe Lenstrahof 100 Arnhem

Dat onze klanten zich helemaal thuis voelen in hun nieuwe woning, en wij daar onze bijdrage in hebben geleverd, is het mooie in dit vak. Zo ook voor het appartement aan de Abe Lenstrahof 10o in Arnhem. Fantastisch uitzicht vanuit de woonkamer op de 12e verdieping en zo het appartement kunnen betrekken, zonder enorm veel te hoeven doen aan de woning. Tien minuutjes fietsen en je bent in de stad en even verderop loop je langs de Rijn.