Arnhem – Groene Weide 91

Groene Weide 91, Arnhem

Koopprijs:
€ 179.000,- k.k.

Status:
Verkocht

Bouwjaar:
1936

Soorten:
Geen garage

Unieke kans om een jaren ’30 benedenwoning te kopen in de wijk Malburgen; de woning behoeft modernisering. Deze karakteristieke woning met een doorzonwoonkamer heeft vrij uitzicht over het plantsoen en heeft zeer dichtbij een directe openbaar vervoer verbinding naar het centrum van Arnhem. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en vanuit de keukendeur loop je via de serre de tuin in. Via het poortje achterom kom je bij het achtergelegen pad tot de stenen fietsenberging.

Bijzonderheden:
– Modernisering is wenselijk
– Volledig kunststof kozijnen en HR++ beglazing
– De oorspronkelijke kenmerken komen nog terug in woning
– De VvE is uitbesteed aan een extern bedrijf en is financieel gezond

Indeling:
Via de entree kom je bij de langgerekte hal met rechts de toegang tot de eerste slaapkamer. Hier is goed gebruik gemaakt van de ruimte met zijn twee inbouwkasten en het is voorzien van een eigen wastafel. Aangrenzend de tweede, tuingerichte, slaapkamer ook voorzien van een inbouwkast. Centraal in de woning bevindt zich het toilet en de praktische bergkelder. Daartegenover de badkamer met een wastafel, aansluiting voor de was apparatuur, badkamermeubel en douche en een aparte keuken. De keuken is voorzien van een wastafel en afzuigkap en geeft toegang tot de tuinkamer en vervolgens de tuin zelf. De grote living met gashaard biedt ruimte voor zowel de zithoek als de eettafel. De tuin grenst aan een achtergelegen paadje en ligt op het zonnige zuidoosten.

Omgeving:
De Groene Weide ligt op fietsafstand van de Arnhemse binnenstad. Er is veel groen en speelruimte in de wijk. De uiterwaarden van de Rijn zijn dichtbij, net als winkelcentrum Kronenburg en de Pleyroute met aansluiting op de snelwegen in de regio. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. Sportvoorzieningen zijn dichtbij, er is een brede school in de wijk, evenals winkels, huis- en tandartsen, een apotheek en een bibliotheek. En dat slechts op een minuut afstand van het winkelcentrum de Drieslag met alle benodigde winkels.

Kenmerken:
Type woonhuis: Benedenwoning
Woonoppervlakte: 76 m2
Overige inpandige ruimte: 8 m2
Externe bergruimte: 6 m2
Aantal slaapkamers: 2 slaapkamers
Bouwjaar: 1936
Verwarming en warmwater: CV Vaillant bouwjaar 1996
Electra: 4 groepen en geen aardlekschakelaar
Maandelijkse bijdrage VvE: € 120,00

Aanvullende informatie
– Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.

– De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen zeven dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.

– Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseren wij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.

– De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het meetrapport is gemaakt om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verschillen in meetuitkomsten worden niet volledig uitgesloten, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.

– Deze informatie is door Ron Pieters Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Brochures

Download media

Foto's

Ga naar de bovenkant