Arnhem – Hanzestraat 123

Hanzestraat 123, Arnhem

Koopprijs:
€ 175.000,- k.k.

Status:
Verkocht

Bouwjaar:
1964

Soorten:
Geen garage

In een van de mooiste complexen van Presikhaaf, een royaal appartement met aan de ene zijde fantastisch uitzicht op de waterpartij, en de andere zijde het winkelcentrum van Presikhaaf. Het appartement heeft een prettige indeling en is te gelegen op de vierde (= hoogste) woonlaag. Met het op zuidwesten gelegen balkon, ben je verzekerd van zon en heb je mooi lichtinval in je woon- en eetkamer. De eigen berging in de onderbouw geeft je de mogelijkheid om je fietsen en overige spullen te stallen. Het complex is voorzien van een lift en een entree met intercominstallatie.

Bijzonderheden:
– Twee slaapkamers
– Lift aanwezig
– Rolluiken aan de galerijzijde
– Berging in de kelder
– Boven winkelcentrum Presikhaaf
– Uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer
– Voldoende (gratis) parkeergelegenheden

Indeling:
Begane grond: entree, hal met trap en lift, postbussen en de toegang tot de bergingen.
Vierde etage: entree met meterkast, keuken aan de galarijzijde met inductiekookplaat, afzuigkap, ingebouwde koelkast en vriezer en inbouwkast. Beide slaapkamers voorzien van rolluiken, aparte toilet, badkamer met douche, wastafel, wastafelmeubel en de aansluiting voor de was apparatuur. Ruime woon kamer met aansluitend de eetkamer, beiden toegang naar het balkon over de volle breedte. Balkon voorzien van een zonnescherm.

Omschrijving omgeving:
Het complex aan de Hanzestraat maakt direct onderdeel uit van het winkelcentrum Presikhaaf. Alle winkels zijn binnen handbereik te vinden. Ook de bruisende binnenstad van Arnhem is makkelijk te bereiken door de uitstekende verbindingen (trein en bus) van het openbaar vervoer. Ook de afstand tot diverse wegen (A12 en A15) zijn kort. Deze groene en ruim opgezette wijk Presikhaaf ontwikkeld zich tot een prettige wijk om in de wonen. In het Park Presikhaaf is het ook heerlijk om een wandeling te maken. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Rijn IJssel college zijn ook vlakbij gelegen.

VvE:
Er is een VvE aanwezig welke is uitbesteed aan een professionele beheerder. Zij verzorgen de vergaderingen en stellen jaarcijfers en begrotingen op. De voorschot service bijdrage bedragen €136,- per maand en voorschot verwarmingskosten €59,31 per maand.

Kenmerken:
Type woonhuis: Appartement, galerijflat
Woonoppervlakte: 84 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 11 m2
Externe bergruimte: 7 m2
Inhoud: 279 m3
Aantal slaapkamers: 2 slaapkamers
Bouwjaar: 1964
Verwarming: Blokverwarming
Bijdrage VvE: Servicekosten €136,00 per maand
Verwarmingskosten €59,31 voorschot per maand

Brochures

Download media

Foto's

Ga naar de bovenkant