Huissen – Kaaidijk 6

Kaaidijk 6, Huissen

Koopprijs:
€ 375.000,- k.k.

Status:
Verkocht

Bouwjaar:
1977

Soorten:
Geen garage

Perceel:
216 m2

Bijzonderheden
Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor minder validen

Een zeer geliefd type woonhuis en ook nog één van de grotere types, gelegen aan een rustige weg op een prima locatie. Deze patiobungalow kenmerkt zich door de 100% privacy in de omsloten achtertuin. Daarnaast is het opvallend dat de woning heerlijk licht is door de vele raampartijen en het bitumen dak reeds is vernieuwd. De woning is speels ingedeeld, de keuken en de woonkamer zijn met elkaar verbonden door middel van een klein niveauverschil. De drie slaapkamers en de badkamer zijn gelegen in de vleugel van de woning. Doordat de woning nagenoeg gelijkvloers is, is deze woning uitgeschikt voor meerdere doelgroepen. Deze speelse bungalow dient u beslist van binnen te zien om een goede indruk te krijgen van het karakter en grote mate van vrijheid en privacy. Bel gerust voor het maken van een afspraak.

Bijzonderheden:
• Parkeergelegenheid voor de deur en in de straat
• Speelse indeling door niveauverschil woonkamer
• Patiobungalow en daardoor geschikt voor meerdere doelgroepen
• Grotendeels dubbele beglazing
• Volledige privacy in de tuin met stenen berging
• Locatie vlakbij het centrum van Huissen
• Vrij parkeren in de nabije omgeving
• Carport is ingekort en nu bij de woonruimte betrokken. Dit biedt de mogelijkheid tot een vierde kamer

Beschrijving indeling:

Woongedeelte:
Treed binnen via de vergrootte (verwarmde) entree. Via deze ruimte loopt u rechtdoor naar de was/ketelruimte. Beide ruimtes zijn voorzien van een lichtkoepel voor een prettig lichtinval. Wanneer u links bij de entree verder naar binnenloopt, wandelen we de woonkamer binnen. Hier treft u de meterkast en via een niveauverschil de woonkamer met grote raampartijen en gezellige haard.

Koken:
Aan de andere zijde bevindt zich de royale, open woonkeuken met hoog plafond in het puntdak. Het puntdak is voorzien van een hoog, driehoekig venster met glas. De pui is volledig in glas uitgevoerd met een openslaande deur naar de patiotuin. De keuken is in een L-vorm opgesteld en eenvoudig ingericht met een koelkast, aparte vriesvakken, oven, kookplaat, afzuigkap en pannen carrousel. Het vertrek heeft veel ruimte voor een grote eettafel en beschikt over een convectorput.

Sanitair:
Lichte lange hal, separaat toilet met fontein, welke volledig is betegeld. De volgende deur leidt naar de badkamer met ligbad, douche, wastafel inclusief meubel en weer een lichtkoepel voor dat heerlijke lichtinval.

Slaapgedeelte:
De lichte lange hal biedt eveneens toegang tot drie slaapkamers, waarvan één zeer ruime met deur naar de patiotuin.

Buiten:
De patiotuin is fraai aangelegd, geeft 100% privacy en beschikt over een stenen berging welke is voorzien van verlichting en elektriciteit.

Beschrijving omgeving:
De woning is gelegen in de woonwijk “de Zilverkamp”. Dit gedeelte van de Zilverkamp kenmerkt zich door de ruime opzet met veel groen, waterpartijen en voornamelijk laagbouw. Het centrum van Huissen ligt op 5 minuten loopafstand. Dit geldt ook voor diverse basisscholen, kinderopvang, winkelcentrum “de Brink” en het openbaar vervoer. De wijk is kindvriendelijk en autoluw, met alleen bestemmingsverkeer. Al deze eigenschappen maken deze wijk tot een geliefd stukje Huissen.

Kenmerken:
Type woonhuis: Patiobungalow
Woonoppervlakte: 126 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 10 m2
Externe berging: 3.20 m2
Inhoud: 408 m3
Perceelgrootte: 216 m2
Aantal slaapkamers: 3 slaapkamers
Bouwjaar: 1977
Verwarming en warmwater: CV combiketel, type Vaillant HR uit 2005
Electra: 10 groepen met aardlekschakelaar
Isolatie: Dakisolatie en grotendeels dubbele beglazing

Brochures

Download media

Foto's

Ga naar de bovenkant