Huissen – Landslag 29

Landslag 29, Huissen

Koopprijs:
€ 299.000,- k.k.

Status:
Verkocht

Bouwjaar:
1973

Soorten:
Vrijstaand steen

Perceel:
288 m2

Prima onderhouden hoekwoning met vrijstaande garage, gelegen aan de rand van de wijk en geen achterburen. In tegenstelling tot bijna alle woningen van dit type is de tuin aanzienlijk dieper (circa 17,5 meter), netjes aangelegd, verzorgd en gelegen op het zuiden: vanaf circa 10.00 uur tot in de late uurtjes genieten van de zon. De gehele woning is voorzien van kunststof ramen en kozijnen en alle ramen zijn voorzien van horren. Aan de zuidzijde zijn 10 zonnepanelen op het dak aangebracht, de muren zijn na geïsoleerd evenals de vloer op de begane grond. De garage is voorzien van een deur met afstandsbediening. Op de 1e verdieping 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met heerlijke inloopdouche. Op de 2e verdieping nog een ruime zolderkamer en een voorzolder voor het plaatsen van de was apparatuur en de nodige bergruimte. Een ideale gezinswoning in een kindvriendelijk geliefd stukje Huissen.

Bijzonderheden:
– Vrijstaande garage waarvan de deur op afstand geopend kan worden
– 2 slaapkamers voorzien van elektrische rolluiken
– Mogelijkheid tot uitbouwen van de woonkamer
– Scholen, winkels en openbaar vervoer op loopafstand
– Onderhoud prima verzorgd, geheel kunststof ramen en kozijnen
– 10 zonnepanelen met ideale ligging op het zuiden
– Diepe zonnige tuin op het zuiden met houten tuinhuis en achterom
– Kindvriendelijk, aan een doodlopende straat gelegen

Omschrijving Woning met indeling:
Begane grond: Entree, hal, toilet met fontein, tuingerichte woonkamer voorzien van een massief houten vloer en moderne gashaard. Open keuken met koelkast, diepvries, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en fraaie design radiator.
1e Verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, moderne badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche.
2e Verdieping: ruime voorzolder met aansluiting voor de was apparatuur. Zolderkamer met veel bergruimte.
In de tuin een vrijstaand houten tuinhuis.

Omschrijving omgeving:
De woning is gelegen in een geliefd, ruim opgezet gedeelte van de woonwijk “de Zilverkamp”. De nodige voorzieningen zoals, scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand gelegen. De uitvalswegen naar alle windrichtingen zijn gemakkelijk bereikbaar. De centrale ligging tussen de steden Arnhem en Nijmegen maakt het aantrekkelijk om hier te wonen. Huissen zelf is een oud stadje met veel tradities waar altijd wat te beleven is. Het verenigingsleven is uitgebreid en zeer actief.

Kenmerken:
Type woonhuis: Hoekwoning met vrijstaande stenen garage.
Woonoppervlakte: 136 m2
Inhoud: 469 m3
Externe bergruimte: 13 m2
Isolatie: Geheel dubbele beglazing, muurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie
Perceelsgrootte: 288 m2
Aantal slaapkamers: 4 slaapkamers
Bouwjaar: 1975
Verwarming en warmwater: CV combiketel, type ATAG HR combi, bouwjaar 2004
Electra: 7 groepen geen aardlekschakelaar.

Aanvullende informatie
– Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.

– De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen zeven dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.

– Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseren wij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.

– De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het meetrapport is gemaakt om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verschillen in meetuitkomsten worden niet volledig uitgesloten, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.

– Deze informatie is door Ron Pieters Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Brochures

Download media

Foto's

Ga naar de bovenkant