Huissen – Wapenschouw 18

Wapenschouw 18, Huissen

Koopprijs:
€ 845.000,- k.k.

Status:
Verkocht

Bouwjaar:
2006

Soorten:
Inpandig

Perceel:
411 m2

Een heel fijn rustig plekje aan de rand van Huissen met blijvend vrij uitzicht op een agrarisch gebied dat grenst aan het natuurproject “Lingezegen”. Bij het invallen van de duisternis of het opkomen van de zon zie je regelmatig reeën, vossen of hazen spelen. Door het gebruiken van een mooie steen en afwijkende bouw heeft deze vrijstaande woning een bijzondere uitstraling. De achterzijde is over de volle breedte circa 3 meter uitgebouwd waardoor er een riante tuingerichte leefruimte is gecreëerd. Naast 2 parkeerplaatsen op eigen terrein is de van binnenuit bereikbare garage een fijne luxe. De riante zolder boven de garage is voor iedereen de plek die meestal gemist wordt om je spullen op te bergen. De woning is altijd met liefde bewoond wat terug te zien is in het onderhoud en de uitstraling. Ben je nieuwsgierig geworden en altijd al op zoek naar een rustige plek met veel leefruimte, maak dan een afspraak met één van onze makelaars voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
– blijvend vrij uitzicht aan de tuinzijde
– rustige ligging aan autoluw straatje
– buitenzijde geschilderd in 2020
– de woning grotendeels voorzien van rolluiken en een alarminstallatie
– de begane grond is voorzien van een licht eiken lamelparketvloer
– inpandige garage met praktische bergzolder
– tuin is gelegen op het zuiden, ideaal voor zonnepanelen

Indeling:
Entree, hal met garderobe, meterkast met waterontharder en toegang naar de inpandige garage. Toilet met fontein en urinoir. Half open keuken met 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, vriezer, koelkast, combimagnetron en oven met pyrolysefunctie. Uitgebouwde woonkamer voorzien van licht eiken lamelparket en openslaande deuren naar de vrij liggende tuin met overdekte zithoek.
1e verdieping: overloop met bergkast, 2 slaapkamers (oorspronkelijk 3 wat eenvoudig weer te realiseren is), waarvan 1 met een riante inloopkast. Badkamer met 2 wastafels, ruime inloopdouche, toilet en ligbad.
2e verdieping: voorzolder met dakraam, veel bergruimte en aansluiting voor de wasapparatuur. Ruime slaapkamer met dakraam.
In de tuin een patio waar je heerlijk overdekt kunt zitten en een ruime tuinkast voor het opslaan van je tuinspulletjes.

Omschrijving omgeving:
De woning is gelegen in een geliefd, ruim opgezet gedeelte van de woonwijk “Loovelden”. De nodige voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand gelegen. De uitvalswegen naar alle windrichtingen zijn gemakkelijk bereikbaar. De centrale ligging tussen de steden Arnhem en Nijmegen maakt het aantrekkelijk om hier te wonen. Huissen zelf is een oud stadje met veel tradities waar altijd wat te beleven is. Het verenigingsleven is uitgebreid en zeer actief.
Kenmerken:
Type woonhuis: vrijstaand woonhuis met inpandige garage
Woonoppervlakte: 200 m2
Overige inpandige ruimte: 17 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 19 m2
Perceelgrootte: 411 m2
Aantal slaapkamers: 3 slaapkamers eenvoudig weer 4 van te maken
Bouwjaar: 2006
Verwarming: CV combiketel, type AWB combi HR, bouwjaar 2006,
Warm water: via een cv-installatie + keukenboiler
Isolatie: volledig geïsoleerd en ideaal voor zonnepanelen
Electra: 9 groepen met 3 aardlekschakelaars
Glasvezel: aanwezig

Aanvullende informatie
– Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.

– De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen zeven dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.

– Een koper/geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseren wij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.

– De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het meetrapport is gemaakt om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verschillen in meetuitkomsten worden niet volledig uitgesloten, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.

– Deze informatie is door Ron Pieters Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Brochures

Download media

Foto's

Ga naar de bovenkant