Huissen – Waterkiep 1

Waterkiep 1, Huissen

Koopprijs:
€ 575.000,- k.k.

Status:
Verkocht

Bouwjaar:
1983

Soorten:
Carport, Geen garage

Perceel:
373 m2

Kijk verder dan de voorgevel en laat je verassen door de speelsheid in de indeling, ruimte, sfeer en locatie. Al deze factoren zijn bepalend voor het woongenot. Niet standaard, het kleine niveauverschil op de begane grond geeft een natuurlijke scheiding tot de gezellige woonkeuken met bar en het tuingerichte zitgedeelte.

Daarnaast nog een praktische werkkamer wat de begane grond eigenlijk compleet maakt. Op de verdieping 5 ruime slaapkamers waarvan 4 met een deur naar het balkon. Bij zoveel kamers hoort ook een badkamer waar je elkaar niet in de weg loopt, ruim van opzet en voorzien van zowel een ligbad als douche.

Voor alle spullen die je hebt verzameld is er nog een ruime zolder aanwezig. Op eigen terrein 2 parkeerplaatsen maar ook genoeg ruimte om openbaar te parkeren. De ligging is aan een rustige doodlopende straat en op 100 meter ligt het fraaie park Holthuizen. Het huis en haar omgeving maken dit object zeer gewild.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met één van onze makelaars om de woning te bezichtigen. We laten het je graag zien.

Bijzonderheden:
• Speelse indeling met veel woonoppervlak
• Door de aangebrachte voorzieningen zoals 24 zonnepanelen, ledverlichting en de onlangs geïsoleerde vloer, zeer
energiezuinig
• Gezellige gashaard in de woonkamer
• Begane grond grotendeels vloerverwarming
• Zonwering aanwezig
• Speelse achtertuin op het westen
• Schuifpui naar de achtertuin
• Alle slaapkamers voorzien van praktische inbouwkasten en horren
• Praktische bijkeuken met aansluiting voor de wasapparatuur
• Ligging aan de rand van het park Holthuizen
• Vrij parkeren in de omgeving, maar ook 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
• Onderhoud uitstekend verzorgd

Indeling:
Entree, hal, toilet met fontein en voorzien van een bewegingssensor voor het licht. Werk/studeerkamer rustig gelegen aan de voorzijde van de woning. Woonkeuken met oven, magnetron, koelkast, diepvries, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Praktische bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droogtrommel daarnaast een handige inbouwkast voor de proviand. Via de bijkeuken is de inpandige berging bereikbaar. Sfeervol zitgedeelte met gashaard en schuifpui naar de tuin met rustgevende waterpartij.

Vaste trap naar de 1e verdieping: overloop, 5 slaapkamers waarvan 4 met wastafel en een deur naar een balkon en de 5e met een kastenwand over de volle breedte. Ruime badkamer met douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel voorzien van een onderbouw.

Vlizotrap naar de zolder.

Omschrijving omgeving:
De woning is gelegen in een geliefd, ruim opgezet gedeelte van de woonwijk “de Zilverkamp”. De nodige voorzieningen zoals, scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand gelegen. De uitvalswegen naar alle windrichtingen zijn gemakkelijk bereikbaar. De centrale ligging tussen de steden Arnhem en Nijmegen maakt het aantrekkelijk om hier te wonen. Huissen zelf is een oud stadje met veel tradities waar altijd wat te beleven is. Het verenigingsleven is uitgebreid en zeer actief.

Kenmerken:
Type woonhuis: Twee-onder-één kap met inpandige berging
Woonoppervlakte: 180 m2
Overige inpandige ruimte: 32 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 54 m2
Perceelgrootte: 373 m2
Aantal slaapkamers: 5 slaapkamers
Bouwjaar: 1983
Verwarming: CV combiketel, type Vaillant combi HR, bouwjaar 2015, gedeeltelijk vloerverwarming
Warm water: via een close-in-boiler en de cv
Isolatie: Dubbele HR++ beglazing, dak,- muur,- en vloerisolatie
Electra: 9 groepen met 3 aardlekschakelaars, overal ledverlichting
Zonnepanelen: 24 stuks
Glasvezel: Aanwezig

Van onze woningen maken wij unieke websites, zo ook van deze! Download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens en stukken van de woning kunt terugvinden, zoals de lijst van zaken en de vragenlijst.

Aanvullende informatie
– Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.

– De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen zeven dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.

– Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseren wij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.

– De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het meetrapport is gemaakt om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verschillen in meetuitkomsten worden niet volledig uitgesloten, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.

– Deze informatie is door Ron Pieters Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Brochures

Download media

Foto's

Ga naar de bovenkant