Huissen – Wildzang 13

Wildzang 13, Huissen

Koopprijs:
€ 560.000,- k.k.

Status:
Verkocht

Bouwjaar:
1978

Soorten:
Inpandig

Perceel:
377 m2

Voor deze woning geldt bieden vanaf € 560.000,– kk

Kijk verder dan de voorgevel en laat je verrassen door de speelsheid in de indeling, ruimte, luxe, ligging en grootte van de tuin. Al deze factoren zijn bepalend voor het woongenot. Niet standaard, ontzettend veel praktische ruimte en een diepe tuin op het oosten zijn enkele van de vele prachtige kenmerken van deze geschakelde woning met speelse niveauverschillen. De woonkamer is door de ruime schuifpui naar de aangebouwde tuinkamer. De tuinkamer is voorzien van zonnescreens en een open haard. De woning heeft 5 slaapkamers waarvan 1 met balkon en airco. Op de 1e verdieping een speelse vide voor een (thuis)werk- of studeerplek; afgezonderd maar toch contact met de leefruimte en uitzicht op de tuin. De grote inpandige garage waar nu de wasapparatuur staat kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Op eigen terrein 2 parkeerplaatsen maar ook genoeg ruimte om openbaar te parkeren. De ligging is aan een rustige straat en op 1 minuut loopafstand ligt het park Holthuizen. Het huis en haar omgeving maken dit object zeer gewild. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met één van onze makelaars om de woning te bezichtigen. We laten het je graag zien.

Bijzonderheden:
Speelse indeling met veel woonoppervlak
De woning is de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd
In het souterrain is een extra slaapkamer gecreëerd met daarnaast veel opbergruimte
Open haard zowel in de woonkamer als tuinkamer
Woonkamer is voorzien van vloerverwarming
Inpandige garage geschikt voor diverse doeleinden
Houten tuinhuis met overkapping
Er is een achterom
Ligging aan de rand van het park Holthuizen
Vrij parkeren in de omgeving, maar ook 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
Onderhoud uitstekend verzorgd

Indeling:
Entree, hal met garderobekast en toilet. Vanuit de hal entree tot de inpandige garage met aansluiting voor wasapparatuur. Moderne woonkeuken met een Smeg fornuis (2021), afzuigkap, vaatwasser, koelkast, diepvries en quooker. Vanuit de keuken bereik je het souterrain met slaapkamer en een kantoor- /speelruimte.
Ook vanuit de keuken een klein niveauverschil omhoog naar de tuingerichte woonkamer met open haard en schuifpui naar de unieke tuinkamer ook met open haard en voorzien van zonne-screens. De trap op ligt de vide met werk/studeerhoek, twee slaapkamers, waarvan één met balkon en airco en de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een wastafel, inloopdouche, toilet en een unieke stortkoker voor de was die uitkomt bij de wasmachine.
Op de tweede etage op de overloop een extra wastafel en een aparte opbergruimte met de CV-ketel, een 4e slaapkamer en de 5e slaapkamer.

Omschrijving omgeving:
De woning is gelegen in een geliefd, ruim opgezet gedeelte van de woonwijk “de Zilverkamp”. De nodige voorzieningen zoals, scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand gelegen. De uitvalswegen naar alle windrichtingen zijn gemakkelijk bereikbaar. De centrale ligging tussen de steden Arnhem en Nijmegen maakt het aantrekkelijk om hier te wonen. Huissen zelf is een oud stadje met veel tradities waar altijd wat te beleven is. Het verenigingsleven is uitgebreid en zeer actief.

Kenmerken:
Type woonhuis: Geschakelde woning met inpandige garage
Woonoppervlakte: 230 m2
Overige inpandige ruimte: 20 m2
Gebouw gebonden buitenruimte 5 m2
Externe bergruimte: 5 m2
Perceelgrootte: 377 m2
Aantal slaapkamers: 5 slaapkamers
Bouwjaar: 1978
Verwarming: CV combiketel, type Nefit Remeha Calenta, bouwjaar 2013, woonkamer heeft
vloerverwarming. Open haard.
Isolatie: muurisolatie, dakisolatie, gedeeltelijk dubbele beglazing
Electra: 9 groepen en verzwaarde groep voor de laadpaal van de auto
Glasvezel: Aanwezig

Aanvullende informatie
– Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.

– De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen zeven dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.

– Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseren wij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.

– De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het meetrapport is gemaakt om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verschillen in meetuitkomsten worden niet volledig uitgesloten, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.

– Deze informatie is door Ron Pieters Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Brochures

Download media

Foto's

Ga naar de bovenkant