Winssen – Geerstraat 16c

Geerstraat 16c, Winssen

Koopprijs:
€ 599.000,- k.k.

Status:
Verkocht

Bouwjaar:
2022

Soorten:
Garage mogelijk, Parkeerplaats, Geen garage

Perceel:
700 m2

Genieten van een gas-loze nieuwbouwwoning in het buitengebied. Alleen maar voordelen, vrij uitzicht, alles nieuw, optimaal geïsoleerd en zo goed als geen energiekosten, het ideale plaatje voor de toekomst. Gelegen in de landelijke omgeving aan de Geerstraat in Winssen ligt deze geschakelde duurzaam gebouwde woning op riant perceel. De woning is energiezuinig én levensloopbestendig, de keuken kan naar eigen inzicht en smaak worden ingericht, alle aansluitingen zijn aanwezig. Er is gekozen voor een combinatie van betonnen vloer met houtskeletbouw. De woning kan in hoge mate zelf in haar energie voorzien. Kenmerkend zijn de grote overstekken (overhangend gedeelte van het dak). Daardoor blijft de warmte in de zomer meer buiten maar verwarmt de (lage) winterzon, de woning juist weer. Er kan nog 120 m2 worden bijgebouwd.

Indeling: Entree, hal, toilet met fontein, bijkeuken, trapopgang naar de verdieping. In de L-vormige woonruimte zijn de aansluitingen voor de keuken aanwezig en door het vele glas wordt de ruimte alleen maar optioneel groter en geniet je van de vrijheid. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een compleet ingerichte moderne badkamer.
Vlizotrap naar de zolder.

Bijzonderheden:
– Nieuwbouw in het buitengebied
– Optimaal geïsoleerd
– Voorbereid op de toekomst
– Vergunning vrij bijbouwen van 120 m2
– Betonnen vloer in combinatie met houtskeletbouw
– Gas-loos
– 23 zonnepanelen
– LG-Warmtepomp en warmte terugwininstallatie
– Keuken kan naar eigen wens worden ingericht
– Woonoppervlakte 128 m²
– Perceelgrootte circa 700 m² moet nog worden ingemeten
– Glasvezel aanwezig
– parkeerplaats op eigen terrein
– notariskeuze verkoper

Omgeving:
Winssen is een dorp in de gemeente Beuningen ten zuiden van de Waal. Op zeer korte afstand van de bruisende stad Nijmegen en dichtbij diverse uitvalswegen. Ook met het openbaar vervoer is Winssen prima bereikbaar. Er zit al een bushalte op 145 m van de woningen aan de Geerstraat, in de spits gaat er elke 15 minuten een bus naar Nijmegen.
In Winssen en omliggende dorpen zijn alle voorzieningen aanwezig.

Het land van Maas en Waal kenmerkt zich door veel natuurschoon en grenzend aan de bruisende stad Nijmegen met haar universiteit, veel cultuur en een breed uitgangsleven.

Brochures

Download media

Foto's

Ga naar de bovenkant