Nieuwbouw Angeren

Aan de Maolderij in Angeren wordt er iets bijzonders gerealiseerd, in samenspraak met u! Hout vormt de basis voor de duurzame woningen die worden ontwikkelend aan de Maolderij. Daarbij kan gekozen worden voor houten gevels, of juist voor een gevel opgetrokken uit baksteen.

In Angeren willen we graag duurzaam en klimaatvriendelijk bouwen. Hout is dan het meest voor de hand liggende bouwmateriaal. Bouwen met hout is uitgesproken milieuvriendelijk van productie tot en met het transport en de bouw. En bouwen in hout gaat veel sneller dan bouwen in steen.

Hout is licht van gewicht, sfeervol, ecologisch en energieneutraal. Het heeft een hoge isolatiewaarde en veroorzaakt geen CO2-uitstoot, maar slaat juist CO2 voor langere tijd op. Bovendien is hout volledig recyclebaar; aan het einde van de gebruiksduur is het eenvoudig te hergebruiken.

Houtskeletbouw heeft tal van voordelen. Voor u, de bouwer en het milieu.
En we kunnen nog een stapje verder gaan door de gevels van de woningen ook in hout uit te voeren. U kiest dan voor een woning die niet alleen compleet duurzaam is, maar ook bijzonder fraai oogt.

Heeft u een voorkeur voor een meer traditionele uitstraling van uw nieuwe woning? Ook dan komen we u graag tegemoet. De basis van de woning wordt gevormd door houtskeletbouw, de gevels worden dan uitgevoerd in steen.

Wonen in Angeren is aantrekkelijk voor iedereen. Er wordt met name gericht op jonge gezinnen en echtparen van wie de kinderen al uit huis zijn. Dat betekent dat ze verschillende typen woningen in gedachten hebben. Maar wat wilt u?

Een woning moet passen bij wie u bent en hoe u wilt leven. Daar houden we graag rekening mee. Wij begrijpen namelijk dat gezinnen andere woonwensen hebben dan senioren. Bent u op zoek naar veel leefruimte of wilt u juist wonen en slapen op de begane grond? Vul de woonenquête in en vertel ons uw woondromen.

Geef uw voorkeuren aan in de woonenquête en ontwikkel samen een geweldig nieuw thuis in Angeren.

Voor meer informatie en impressies verwijzen we u door naar de volgende website: https://www.woneninangeren.nl/
Hier kunt u ook de woonenquête invullen.

Nieuwbouw Angeren

 

Neem contact op